Kwamie Liv

Musikkens Hus er første stop, når ’Toppen af Poppen’-aktuelle Kwamie Liv drager ud på sin landsdækkende forårstour 2020.
mh_kwamieliv_1920x870px.png
05. februar 2020 kl. 20:00
Dkk. 225,- inkl. gebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter Koncerten er siddende

I slutningen af 2018 udsendte Kwamie Liv sit længeventede debutalbum ’Lovers That Come and Go’, og siden da er det gået stærkt for den dansk-zambianske sangerinde.  

På kort tid har Kwamie Liv fået opbygget en solid fanbase på tværs af Europa, hvor hendes musik har været i rotation på fransk og engelsk radio, mens hun også hypes af både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne.

I 2018 fik mange danskere øjnene op for Kwamie Liv, da hun fortolkede Kim Larsens ’Pianomand’ ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København. Men det er først efter Kwamie Livs medvirken i dette års udgave af ’Toppen af Poppen’, at hendes betagende stemme og fascinerende væsen for alvor er nået helt ud i de danske stuer.  

Nu annoncerer den spirende sangerinde sin første landsdækkende danmarksturne i en intim setting, hvor Kwamie inviterer publikum helt tæt på.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.