Kristian Lilholt

Kristian Lilholt besøgte sidst Musikkens Hus i efteråret 2017, og fremførte ved den lejlighed bl.a. uddrag fra projektet LAND for en udsolgt Koncertsal. Nu vender han tilbage for endnu en gang at tage publikum med på en rejse gennem årstiderne.
mh_kristianlilholt_1920x870px.png
02. februar 2020 kl. 19:30
Dkk. 330,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x60 minutter

LAND er et unikt, tværkunstnerisk projekt, hvor malerier, musik og film smelter sammen i et nuanceret musisk portræt af årstidernes danske landskaber. 

I starten af 2020 kan Lilholt præsentere sit færdige, fuldendte 'hovedværk' her i Musikkens Hus, i den by hvor han voksede op.

Vi vil opleve alle årets 12 måneder samt en tur ind i 'Byens Rum' som sange, spillet live i sync til filmene på storskærm - og nogle af de originale malerier vil samtidig være udstillet i forbindelse med koncerten. 

Kristian Lilholt medbringer sit yderst kompetente band, der foruden ham selv (piano, keyboards, guitar, vokal) består sf søsteren Tine Lilholt (fløjte, harpe mm), Ida Friis Virenfeldt (vokal, guitar), Kajsa Vala (guitar, mandolin, vokal), Cecillie Hyldgård (cello), Jakob Storm Mahler (trommer), Frede Panduro (guitarer) & Lasse Jørgensen (bas, slagtøj).

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og udover de 13 LAND sange og film suppleres koncerten med materiale fra hans righoldige bagkatalog af instrumental musik og sange på dansk, engelsk og tysk!!! Og det er jo heller ingen hemmelighed, at Kristian har lavet musikken til flere af broderen Lars Lilholts største hits.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.