Klassisk & jazz mødes

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
23_04_20_klassisk_jazz.jpg
23. april 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x40 minutter NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser vi en række arrangementer i Musikkens Hus. Det gælder også Klassisk & Jazz mødes med Aalborg Symfoniorkester, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om koncerten

Gershwin var en mester i leg og sammensmeltning af musikalske stilarter. Hør hvordan han forbandt den klassisk symfoniske klang og jazzelementer i sin klaverkoncert, der har rødder i den klassiske musik og indeholder alt fra jazzede temaer, ragtime til blues.

Mens Gershwin i klaverkoncerten tog sig frihed i forhold til stilarter, var det en anden frihed, der var omdrejningspunkt for Prokofjev. Langt væk fra krigen skrev han i 1944 i Sovjetunionen sin femte symfoni, som blev kulminationen på den heroiske stil, der de foregående år havde præget hans musik.

Dirigent: Joshua Gersen
Solist: Stewart Goodyear, klaver

Program                  

Gershwin: Klaverkoncert
Prokofjev: Symfoni nr. 5

Koncertintroduktion v/Peter Wang kl. 18.30

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.