John Damgaard

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening fejrer 250-året for Beethovens fødsel, når John Damgaard i november opfører hans sidste tre klaversonater, hvor Beethoven kroner sit epokegørende arbejde med genren.
mh_johndamgaard_1920x870.jpg
30. november 2020 kl. 19:30
DKK. 225,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x45 minutter Unummererede siddepladser

Information til billethavere

Alle skal føle sig trygge ved at besøge Musikkens Hus, og ved alle arrangementer følger vi naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer.

For at holde ekstra god afstand mellem alle vores gæster har vi ændret en smule på stoleopsætningen i salen. Derfor gør vi opmærksom på, at pladserne ændres fra nummererede til unummererede. De oprindelige billetter er fortsat gyldige, og alle billethavere har fået direkte besked.

Vi beklager eventuelle gener, som ændringen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Pianist John Damgaard er noget af en institution i dansk musikliv. Gennem sin mangeårige lærergerning - først som docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og dernæst som professor ved Det jyske Musikkonservatorium - har han præget flere generationer af danske pianister. 

John Damgaard har spillet utallige koncerter i danske musikforeninger, hvor han har udfoldet sit store formidlingstalent i mundtlige præsentationer af musikken, og han har turneret i USA, Canada, Japan, Australien og i en lang række europæiske lande. 

Ved denne koncertfejring af 250-året for Beethovens fødsel vil John Damgaard foruden de tre klaversonater præsentere os for historien bag værkerne, som han regner blandt de største og vigtigste, der nogensinde er skrevet for klaver.

Program

Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 30 i E dur, opus 109
Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 31 i As dur, opus 110
Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 32 i C mol, opus 111

Medvirkende

John Damgaard, piano 

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med John Damgaard. 

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.