Jesus Christ Superstar

Oplev én af historiens største musicalsucceser ’Jesus Christ Superstar’ som en storslået 50-års jubilæumskoncert fremført af hele Danmarks Underholdningsorkester og stjerner som Fallulah, Erann DD, Martin Brygmann og Bjørn Fjæstad i Musikkens Hus.
mh_jesuschristsuperstar_1920x870px.png (1)
25. oktober 2020 kl. 16:00
Dkk. (1) 450,- (2) 400,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x50 minutter NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Vigtig information til billethavere

For at holde ekstra god afstand er mange gæster blevet omplaceret i salen ved Jesus Christ Superstar.

Disse gæster har fået tilsendt nye billetter via mail fra Ticketmaster.

For at reducere antallet af gæster har vi samtidig været nødt til at annullere de senest købte billetter til jubilæumskoncerten. Disse gæster er sat på venteliste og vil blive tilbudt nye billetter, såfremt der bliver ledige pladser i salen.

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail, og vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Om koncerten

Det bliver et hold i musikalsk topklasse, der skal fremføre de udødelige sange, når Danmarks Underholdningsorkester i efteråret opfører en storslået 50-års jubilæumskoncertudgave af rockmusicalen 'Jesus Christ Superstar'.

Til at fortolke Andrew Lloyd Webber og Tim Rice’ klassiske forlæg som musicalkoncert har man sikret sig en række af landets største sangstemmer.

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler: ”Vi har samlet et dream team af landets dygtigste sangere til at fortolke alle de fantastiske sange i Jesus Christ Superstar sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg tør derfor godt love, at publikum kan se frem til en af de bedste vokale musicaloplevelser nogensinde!”

De to mandlige hovedroller som Jesus og Judas indtages således af Christoffer Brodersen og Erann DD, der slutter sig til allerede offentliggjorte Fallulah, som fortolker den kvindelige hovedrolle Maria Magdalene. Christoffer Brodersen har stor erfaring fra en perlerække af musicals fra Chess til We Will Rock You, mens Erann DD vil være kendt af de fleste som sangskriver og solist bag adskillige hits såsom Still Believing, ligesom han har medvirket i musicalen 'Hair' i 1997 og 'Efter brylluppet' i 2017.

Som de magtfulde Kong Herodes og Pontius Pilatus kan Danmarks Underholdningsorkester præsentere Martin Brygmann og Bjørn Fjæsted. Brygmanns perlerække af hits til tv og film taler for sig selv, og han har senest prøvet kræfter med musicalgenren i 'Shrek' og 'Terkel i Knibe – The Måtherfucking musical'.

Bjørn Fjæstad, som skal spille rollen som Pontius Pilatus, er stifter og sanger i bandet Baal, der bl.a. har optrådt i Rytteriet, ligesom han markeret sig som skuespiller i Det Danske Teaters opsætning af Midt om natten og i teaterkoncerter som Gasolin, Bob Dylan og Beethoven.

Derudover medvirker også Tim Schou, Anders Ørsager og Allan Mortensen. Sidstnævnte gør comeback i 'Jesus Christ Superstar', hvor han fik sit store gennembrud som Judas i 1972.

Om Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester. Selvom orkestret kun har eksisteret siden januar 2015, strækker dets rødder sig dog 80 år tilbage. Chefdirigent Adam Fischer har sikret en skarpsleben populærmusikalsk profil, der er i tæt kontakt med dét publikum, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.

Handlingen i Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar er en rockopera af Sir Andrew Lloyd Webber med tekst af Tim Rice og blev første gang opsat på Broadway i 1971, inden den året efter havde premiere i London. Forestillingen handler om Jesu sidste tid på Jorden og fortælles primært fra disciplen Judas’ synspunkt. Forestillingens omdrejningspunkt er relationen mellem Judas og Jesus, men rummer samtidig et trekantsdrama mellem Jesus, Judas og Maria Magdalene.

Bemærk venligst, at der ikke vil være scenisk opsætning ved denne musicalkoncert. Alle sangene, som er kendt fra rockmusicalen, synges i en koncertudgave.

Medivirkende 

Maria Magdalene - Fallulah
Judas - Erann DD
Jesus - Christoffer Brodersen
Kong Herodes - Martin Brygmann
Pontius Pilatus - Bjørn Fjæstad
Annas - Allan Mortensen
Caiaphas - Cavin Cornwall
Simon - Tim Schou
Peter - Anders Ørsager
Special guest - Eddie Skoller

Dirigent: Andreas Vetö
Iscenesættelse og kreativ sparring: Toniah Pedersen
Producent: Danmarks Underholdningsorkester

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.