Henriette Søvind

Hvem tør bryde tabuerne og ikke mindst sætte ord på dem? Det gør jeg i mit nye foredrag, hvor jeg taler om alt det, vi ikke tør at tale om.
facebook_begivenhed-10-.png
03. marts 2020 kl. 18:30
Dkk. 224,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer

Jeg tager fat på emner, som handler om, hvorfor jeg hader min eksmand, og hvorfor jeg samtidig har et behov for at følge med i alt, hvad han laver på Facebook. Er det okay ikke at elske sine bonusbørn som sine egne børn? Hvad er det, der gør, at vi kommer til at sladre om vores veninder? Hvorfor føler jeg mig så udbrændt på trods af, at jeg har alt? Hvorfor kan jeg ikke komme videre efter en skilsmisse eller en fyring? Og ikke mindst - hvad er søsterskab?

I som publikum er også velkomne til at byde ind med emner, som står i vejen for jeres drømme, og jeg vil belyse emnerne fra en helt ny vinkel. På den måde kan du slippe det gamle og holde fokus på det, der gør dig glad! 

Jeg giver dig redskaberne til at turde gå efter dine drømme

Jeg vil nemlig hjælpe dig til at se, at det er i kriserne, guldet ligger, og at det er det uperfekte, som gør dig helt perfekt!
Vi vil arbejde med din indre kritiker og gøre den til din ven, samtidig med at vi vil gøre mørket til lys og gå målrettet efter det guld, der er i dig!

I løbet af aftenen vil du også få troen på, at du er meget mere, end du tror - og lysten til at vise verden, hvem du er. Vi vil tale om, hvad der skal til, og hvorfor vi omgås af showstoppere, som er mennesker, der trækker os ned, i stedet for dem, der ønsker at se os som succesrige kvinder.
 
Om dit mål er, at du vil være smukkere, tyndere, klogere, gladere – eller have en ny kæreste, nyt job eller et hus? Så handler det om, at du træffer et valg i dit liv og sætter dig selv ved roret, så du kan få præcis dét, du drømmer om.

Jeg siger ikke, at vi kan blive alt, men næsten alt! Jeg ved, at vi kan give os selv lov til at være alt. Vi glemmer tit os selv, og hvad vi ønsker - i frygt for at andre ikke vil elske os med de nye sider. Men når vi tør smide masken og sætte os selv fri, vil vi opleve, at de mennesker, der er vigtige, altid vil være der, og drømmen bliver til virkelighed. Derfor vil jeg i dette foredrag sætte ord på alt det, som vi ikke taler om!

Denne aften viser dig vejen og giver dig modet til at handle!

Du vil mærke et mere kraftfuldt, modigt og energigivende jeg - og alt dette vil rykke dig i den retning, som DU ønsker!
På den måde vil du kunne slutte fred med din eksmand eller ekskæreste - også selvom han har været dig utro. Du kan elske dine bonusbørn på en helt anden og befriende måde. Du vil opdage, hvorfor andre sladrer om dig, og du vil kunne finde din succes.

Så har du lyst til at:

Finde dine egne styrker og lære at udnytte dem optimalt?

Finde drivkraften, din passion, lykkefølelsen i dit liv?

Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre gennem dine mørke skyggesider og gøre dem til din ven?

Skabe balance på det personlige-, familiemæssige- og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit drømmeliv?

Så vil fokus være:

HVEM du er, hvad der er dit lys, og hvordan du bliver endnu mere dig?

HVAD du skal, hvad du drømmer om, og hvordan DU vil opnå det?

HVORFOR det er så vigtigt for dig, og hvad der er vigtigt at have fokus på i dit personlige livsdesign?

HVORDAN du når dine mål og drømme ved at lave din helt egen plan sammen med mig.

Jeg vil glæde mig til at se dig!
Henriette Søvind 

Henriette Søvind er kendt fra Talkshowet på Facebook 'Det vi ikke taler om!' Derudover er hun foredragsholder, samfundsdebattør, ekspert i kvinders sind og Uddannet NLP Master Trainer, Livsdesigncoach, skyggevejleder/coach, kostvejleder, og så er hun også  forfatter til bogen: 'Hvem ejer dig, det gør du.'

Arrangør: Henriette Søvind

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.