Guitar & Strygekvartet

Glæd dig til åbningskoncerten ved den 24. Aalborg International Guitar Festival & Competition i Musikkens Hus’ Øvre Foyer.
mh_1920x870px.png (10)
15. marts 2020 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. billetgebyr Unummererede siddepladser

Tiltag mod coronavirus

Som følge af statsministerens udmelding aflyser vi alle arrangementer i Musikkens Hus til og med (foreløbigt) 27. marts, herunder Guitar & Strygekvartet.

Hvis du har billetter:

Alle billethavere til aflyste arrangementer vil få deres billetter refunderet.

Vi vil hurtigst muligt kontakte alle billethavere direkte på den mail, som de har købt deres billetter med. Vi anmoder i den forbindelse om tålmodighed, mens vi danner os et overblik over denne helt ekstraordinære situation.

Ved spørgsmål:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse:

Vi er kede af at skuffe de gæster, som har glædet sig til arrangementer i Musikkens Hus.

Samtidig er det vigtigste naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. Derfor sætter vi også stor pris på den enorme forståelse, som vi mødes af hos jer gæster.

Det gør, at vi glæder os ekstra meget til at kunne byde velkommen i Musikkens Hus i fremtiden. Tusind tak og på gensyn.

Om koncerten

Det hører sig til sjældenhederne at kunne opleve guitar med en strygekvartet. Alligevel er der skrevet og arrangeret en lang række musikstykker for netop denne besætning.

Aftenens tre guitarister har sammen med en strygekvartet, bestående af fire prisvindende musikere fra Aalborg Symfoniorkester, sammensat et bredtfavnende program med musik, der spænder helt fra evergreens som ’Yesterday’ af Lennon/McCartney, klassiske ørehængere som Boccherinis ’Fandango’ og Faures ’Pavane’, inderlig argentinsk tango af Piazzolla og Pujol samt Castelnuovo-Tedescos storslåede mesterværk ’Quintet in F dur’. 

På guitar vil du opleve tre af Danmarks mest talentfulde og fremstormende soloinstrumentalister, ligesom aftenens strygekvartet hver især har spillet og modtaget hæder i store dele af verden. Nu samles virtuoserne i Musikkens Hus’ Øvre Foyer i anledning af Aalborg International Guitar Festival & Competition.

Solister

Finn Elias Svit
Mikkel Lynggaard
Jakob Bangsø 

Strygekvartet

Yana Deshkova, violin
Ivaylo Dechkopff, violin
Evdokia Ershova, bratsch
Matthias Hehrmann, cello

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.