Ginne Marker

mh_ginnemarker_1920x870.jpg
25. september 2020 kl. 20:00
Dkk. 170,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter Koncerten er stående

UDSAT TIL 2021

Ginne Marker har valgt at udsætte hendes turné til 2021. Den nye dato i Musikkens Hus er den 22. januar 2021.

Alle billethavere er kontaktet direkte på mail med information herom.

Vi beklager den skuffelse, som udsættelsen måtte medføre, men vi sætter stor pris på den enorme forståelse, som vi mødes af hos jer gæster.

Tusind tak for det og på gensyn.

Om koncerten

Ginne Marker var på plakaten, da Musikkens Hus i 2019 for første gang slog dørene op til indendørsfestivalen Musikkens Beat, hvor publikum præsenteres for morgendagens stjerner. Nu vender det aalborgensiske stjerneskud tilbage til Musikkens Hus for at give koncert i Intimsalen. 

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Den 25-årige sangerinde kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon.

Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers debutalbum, ’For Seasons to Come’, udkom i november 2019 og tæller allerede nu over 1 million streams.

Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over ’Bedste Udgivelser 2019’, og det har været ’Ugens Album’ på P5.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT festival i top-10, og hun fik roser for sin optræden på Copenhagen Jazz Festival og til DMA Jazz.

I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen.

“Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.” - Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)

”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!” - Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner) 

”Ginne Markers evner som sanger, sangskriver og ikke mindst guitarist er ekstraordinære. Man sidder med en konstant fornemmelse af, at hun er meget bedre, end hun selv tror. Så underdrevet og samtidig vidunderligt er udtrykket. Én gang nordjyde altid nordjyde.” - Martin Loft, LoftsKammer (5/5 stjerner)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.