Frihedens Lysdøgn

Søren Huss, Cæcilie Norby, Per Vers, Anya og Julie Maria er aftenens stjernesolister, når vi byder indenfor til denne bevægende frihedskoncert i Nordjyllands smukkeste koncertsal.
frihedens_1920x870.jpg
26. november 2020 kl. 20:00
Dkk. 330,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som du følges med til koncerten

Om koncerten

'Frihedens Lysdøgn' er skabt som en hyldest til friheden, og så er det titlen på den befrielsessang, som aftenens værter har skrevet i anledning af 75-året for Danmarks befrielse. De tre værter er kapelmester og pianist Nikolaj Busk, sanger og sangskriver Julie Maria samt digter Anne Vad.

Med sig har de et firemandsorkester og ikke mindst de danske stjernesolister Søren Huss, Cæcilie Norby, Per Vers og Anya. I aftenens løb vil solisterne fortolke forskellige frihedstemaer med sange fra vores fælles sangskat, ligesom de fremfører en sang fra eget bagkatalog.

Solisterne synger desuden kor på hinandens sange, inden koncerten kulminerer i en fælles opførsel af ’Frihedens Lysdøgn’, som vandt ALSANG-konkurrencen 2020.

Vi forventer en smuk og rørende koncertoplevelse i friheden og fællesskabets tegn. Et tema, som virker kærkomment i netop denne tid – og Musikkens Hus tager naturligvis alle forholdsregler med god afstand imellem aftenens gæster.

Om solisterne

Søren Huss mestrer at binde eksistentialistiske temaer ind i sin sangskrivning. Han er kendt for en lang, anmelderrost solokarriere og har baggrund i bandet Saybia.

Cæcilie Norby er med sin naturkraft af en stemme én af Danmarks største jazzsangerinder med prisvindende album og en livslang karriere i dansk musik.

Per Vers er Danmarks store rimsmed, to gange vinder af MC Fight Night og er i 2020 aktuel med sit nye album ’EGO’.

Anya forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B, og den dansk-amerikanske sangerinde er kendt for sin dybe indlevelse på scenen.

Julie Maria har udgivet syv anmelderroste album og med sit rene, inderlige udtryk har hun blandt andet stået bag titelsangen til DR’s populære julekalender ’Pagten’.

Vi holder god afstand i salen

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og har fået tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.