Familiejulekoncert 2020

aso_mh_1920x870px_9.jpg (1)
05. december 2020 kl. 15:00
Dkk. (Børn) 50,- (Voksne) 125,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x60 minutter Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men er dit selskab på maks. 10 personer, er I velkomne til at rykke sammen

Information til billethavere

På grund af den seneste udvikling af smittetrykket i Nordjylland, er vi desværre nødt til at undvære vores skønne skolekor til årets familiejulekoncert. Vi lover til gengæld, at både Hr. Skæg og Aalborg Symfoniorkester skruer ekstra op for julestemningen. 

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid. 

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

I år vil Hr. Skæg guide os gennem det sto­re juleprogram fyldt med herlige kendte og kommende klassikere. Årets største koncert er traditionen tro et samarbejde mellem Aalborg Symfoniorkester og Aalborg Kulturskole. Vær med til en koncert, hvor vi sammen synger og spiller julen helt ind i hjertekulen. 

Medvirkende

Dirigent: Jesper Juul Windahl
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.