En aften med Mads & Monopolet

Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet det mest populære radioprogram i Danmark. Mads Steffensen har sammen med Monopolet i over 15 år løst lytternes dilemmaer. Nu forlader de radiostudiet og rykker ind på scenen i Koncertsalen i Musikkens Hus.
mh_madsmonopolet_1920x870px.png (1)
19. september 2020 kl. 17:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x90 minutter

Vigtig information

For at holde ekstra god afstand er arrangementet med Mads & Monopolet blevet opdelt i to, og mange gæster er blevet omplaceret i salen.

Disse vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via mail fra Ticketmaster - enten til kl. 17.00 eller 20.00.

For at reducere antallet af gæster har vi samtidig været nødt til at annullere de senest købte billetter til arrangementet. Disse gæster er sat på venteliste og vil blive tilbudt nye billetter, såfremt der bliver ledige pladser i salen.

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail, og vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om showet

Nærværet og den specielle lørdagsstemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er fjernet og den røde liveknap over hovedet på monopolet er slukket.

Showet handler om os alle sammen og de dilemmaer, vi kan havne i. Og dem har vi - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.

Som sædvanligt er Mads Steffensens monopol ikke fedtet ind i nogen af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening.

Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet knuser publikums dilemmaer på scenen i Musikkens Hus.

Hvis du sidder i salen og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk.

Bemærk: ingen radiosending/podcast fra showet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.