En aften med Mads & Monopolet

Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet det mest populære radioprogram i Danmark. Mads Steffensen har sammen med Monopolet i over 15 år løst lytternes dilemmaer. Nu forlader de radiostudiet og rykker ind på scenen i Koncertsalen i Musikkens Hus.
mh_madsmonopolet_1920x870px.png
21. marts 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. billetgebyr

Flyttet grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter vi alle arrangementer i Musikkens Hus til og med (foreløbigt) 27. marts.

En Aften med Mads & Monopolet er flyttet til 19. september, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om arrangementet

Nærværet og den specielle lørdagsstemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er fjernet og den røde liveknap over hovedet på monopolet er slukket.

Showet handler om os allesammen og de dilemmaer, vi kan havne i. Og dem har vi - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.

Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening.

Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet knuser publikums dilemmaer på scenen i Musikkens Hus.

Hvis du sidder i salen og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk.

Bemærk – ingen radiosending/podcast fra showet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.