E-Koncert 5 - Fremtidens Dirigent

Eirik Haukås Ødegård med solist Nana Bugge Rasmussen / Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
fremtidensdirigent.png
11. juni 2020 kl. 19:00
Gratis onlinekoncert Du kan streame koncerten på Aalborg Symfoniorkesters Facebook-side og YouTube-kanal Varighed: Ca. 60 minutter

Vedr. coronavirus

På grund af COVID-19 kan vi desværre endnu ikke åbne for Koncertsalen, men publikum skal naturligvis ikke gå glip af Eirik Haukås Ødegårds debutkoncert som dirigent. Derfor har vi valgt den næstbedste løsning - vi sender koncerten som E-koncert. Lyt med på vores Facebookside eller på Youtube.

Om koncerten

Oplev dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Eirik Haukås Ødegård, der denne aften har sin debut som dirigent.

Eirik er født i Norge og tog en bachelor- og mastergrad i direktion og slagtøj på Norges Musikhøjskole for derefter at studere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium under Giordano Bellincampi.

Program:

Jean Sibelius: Scene med traner op. 44 og Valse triste, op. 44.
Luciano Berios: Sangcyklus Folkesang fra 1964, der er inddelt i elleve afsnit og baseret på folkemusik fra forskellige lande.
W. A. Mozart: Symfoni nr. 41 "Jupitersymfonien".

Aalborg Symfoniorkesters E-koncerter er optaget i Musikkens Hus.

Se koncerten på Facebook
Se koncerten på YouTube

Rigtig god fornøjelse!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.