'Det, vi taler om'

ditteokman.png
12. november 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 359,- (2) 309,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x50 minutter NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Foredraget er aflyst

Tikko, som er arrangør på foredraget med Ditte Okman, har valgt at aflyse arrangementet. 

Alle billethavere har modtaget en mail fra Tikko med nærmere information. Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770. 

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men vi sætter stor pris på den enorme forståelse, som vi mødes af hos jer gæster.

Tusind tak for det og på gensyn.

Om foredraget

Glæd dig til at opleve Danmarks ukronede sladderdronning, Ditte Okman, og et yderst skarpt og veloplagt panel grave i ugens små og store nyheder, skandaler, overraskelser og forargelser i Musikkens Hus. Det erfarne panel består bl.a. af Anna Thygesen, Søs Marie Serup, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg.

Vi lægger den politiske korrekthed på hylden, når vi byder velkommen til en live-udgave af det populære radioprogram 'Det, vi taler om'. Glæd dig til at høre Okman og panelet grave i ugens historier og komme bag kulisserne på de mest saftige nyheder.

'Det, vi taler om' startede på Radio24Syv og blev et af radioens mest lyttede programmer. Efter Radio24Syvs lukning åndede mange faste lyttere lettede op, da det blev offentliggjort, at 'Det, vi taler om' fremadrettet hver fredag vil blive sendt live på B.T.

Grib muligheden for at opleve det underholdende og enormt populære sladderprogram live, når Ditte Okman sammen med panelet gæster Musikkens Hus!

Ditte Okman og panelet

På aftenen møder du et erfarent panel i absolut topform. Panelet består bl.a. af Anna Thygesen, der indehaver af og direktør i kommunikationsbureauet WeDo Communications. Søs Marie Serup er tidligere pressechef for Venstre og særlig rådgiver for daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen. I dag er Søs efterspurgt politisk kommentator, bl.a. for B.T. og TV2. Jakob Steen Olsen er teateranmelder på Berlingske. Sidst men ikke mindst kan du møde SE og HØR’s chefredaktør, Niels pinborg.

For enden af bordet til at holde styr på panelet sidder Ditte Okman. Ditte er journalist og har tidligere arbejdet for Venstres pressetjeneste, SE og HØR, Ekstra Bladet og Radio24Syv. Ditte er kendt for at sige det, mange andre tænker, men ikke tør formulere. Derudover er Ditte Okman aktuel med bogen #tyndogrig.Vi glæder os til en underholdende aften, hvor vi lover, at sladderen bliver taget aldeles seriøst!

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.