Demokratiets Genklang

Demokratiets Genklang er en ny digital festival, hvor ord, musik og kunst formidler demokratiets forskellige former. I to dage streamer Musikkens Hus små koncerter, lærerige foredrag og ikke mindst spændende debatter, hvor du helt gratis kan opleve en række af Danmarks mest engagerede stemmer.
1920x870-copy.jpg
09. november 2020 kl. 14:00
Demokratiets Genklang afvikles digitalt og er gratis for alle Følg med på den officielle Facebook-side for Demokratiets Genklang, eller tilmeld dig Musikkens Hus' nyhedsbrev, hvor vi deler et direkte link til streaming d. 8. og 9. november

Udsat til 2021

Grundet myndighedernes seneste anbefalinger udsættes Demokratiets Genklang.

Vi havde glædet os til at fejre demokratiet med digitale debatter, foredrag og musik - men trods formatet involverer festivalen megen rejseaktivitet på tværs af kommuner for oplægsholdernes vedkommende. Derfor må festivalen udsættes til 2021.

De nye datoer vil senere blive offentliggjort her på hjemmesiden og på festivalens officielle Facebook-side.

Om festivalen

Nordjyllands nye demokratifestival løber af stablen d. 8. og 9. november. Over de to dage åbner vi dørene for politikere, eksperter, græsrødder, musikere samt kunstnere – og du kan opleve det hele digitalt.

Fra start til slut vil der være et fyldt program i koncerthuset, som du får mulighed for at opleve fra nye vinkler, når vi streamer foredrag, debatter og små koncerter i en række skiftende formater.

Glæd dig til at opleve

Clement Behrendt Kjersgaard er programansvarlig for Demokratiets Genklang og vil være din vært under hele festivalen, hvor du kan opleve:

Se søndagens program

Se med digitalt

Demokratiets Genklang afvikles digitalt og er gratis for alle.

Vi opfordrer til, at du følger den officielle Facebook-side for Demokratiets Genklang. Her vil du få et direkte link til streaming d. 8. og 9. november.

Du kan også tilmelde dig Musikkens Hus' nyhedsbrev for at få linket direkte i din indbakke.

I nyhedsbrevet deler vi også konkurrencer, store nyheder og eksklusive presales. Du kan vælge dine interesser for at modtage nyheder om dét, der interesserer dig mest.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.