Demokratiets Genklang

Demokratiets Genklang er en ny festival, hvor demokrati høres, ses og opleves. I to dage inviterer Musikkens Hus i Aalborg inden for til lærerige, spændende og unikke arrangementer, hvor du kan møde en række af Danmarks mest engagerede samfundsborgere.
dg_mh_1920x870px.jpg (1)
29. marts 2020 kl. 15:00
Festivalen er udsat til 8. og 9. november 2020. Tilmeld dig Musikkens Hus' nyhedsbrev for at få besked, når der åbnes for pladsreservation på de nye datoer.

Flyttet grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter vi alle arrangementer i Musikkens Hus til og med (foreløbigt) 27. marts.

Demokratiets Genklang er flyttet til 8. og 9. november, og alle billethavere har fået direkte besked på mail om annullering af deres pladsreservationer. Når novembers program er på plads, åbner vi på ny for gratis pladsreservationer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om Demokratiets Genklang

Over de to dage åbner vi alle døre, sale og scener for politikere, eksperter, græsrødder, kommentatorer, musikere, kunstnere og ikke mindst borgere. Der er fri entré ved Demokratiets Genklang, hvor alle får lejlighed til at høre en række nye vinkler på tidens største temaer – og selv give deres besyv med.

Fra start til slut vil der være et fyldt program på husets små og store scener, hvor du kan opleve og udfordre magthavere og eksperter i en række skiftende formater. Fra store debatter på hovedscenen i Koncertsalen til små intime talks i Speakers’ Corner på Øvre Foyer.

Idéen til Demokratiets Genklang kommer fra tv-mand, bladudgiver m.m. Clement Behrendt Kjersgaard, som også er både programansvarlig og ordstyrer for programmet i Koncertsalen. 

Reservér pladser

Der er gratis adgang til alle arrangementer ved Demokratiets Genklang. Dog vil der være et begrænset antal pladser ved de forskellige scener. 

For at sikre dig den bedste oplevelse har vi gjort det muligt at reservere plads til de største debatter i Koncertsalen. For at reservere din gratis plads kan du klikke dig ind på de arrangementer nedenfor, som du gerne vil opleve, eller henvende dig i Musikkens Hus’ billetkontor. 

Program i Koncertsalen

Søndag den 29. marts

Kl. 15.00-16.30: Hvem truer demokratiet? Paneldebat med læge og forfatter Imran Rashid, professor Vincent F. Hendricks, politiker Christina Egelund, chefredaktør Lisbeth Knudsen og aktivist Emma Holten
Kl. 17.00-18.30: Hvad skal Danmark i verden? Paneldebat med professor Mikkel Vedby Rasmussen, fhv. forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen samt Afghanistan-veteraner Niels Jespersen og Mads Silberg
Kl. 19.30-22.00: De lange linjer - Danmark 2000-2020. De sidste 20 års Danmarkshistorie ifølge chefredaktør Bo Lidegaard, kommentator Mikkel Andersson og forfatter Birgithe Kosovic

Program på Øvre Foyer

Søndag den 29. marts 

Kl. 13.00-14.45: Panel: Kunsten og magten
Kl. 16.30-17.00: Claus Hjort Frederiksen:
Spørgsmål og svar med den fhv. finans- og forsvarsminister
Kl. 18.30-19.30: Mikkel Vedby Rasmussen - fremtiden for Vesten: Foredrag fulgt af spørgsmål og svar
Kl. 22.15-23.15: Late night med Clement: En række af gæsterne samles til dagens sidste arrangement, bl.a. Birgithe Kosovic og Emma Holten

Det øvrige program offentliggøres løbende.

Se programmet for mandag den 30. marts her

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.