Dawn Landes

Pga. uforudsete omstændigheder er Dawn Landes desværre nødt til at aflyse sine skandinaviske datoer, inkl. koncerten i Musikkens Hus fredag den 1. maj 2020. Dawn Landes undskylder mange gange og håber, at hun snart kan vende tilbage igen. Alle billethavere har fået direkte besked.
mh_1920x870px.png (7)
01. maj 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 200,- inkl. billetgebyr

Da Landes’ debutalbum ramte gaden i 2005, blev hun sammenlignet med Cat Power, Liz Phair og Joanna Newsom. Nu gæster hun Musikkens Hus i Aalborg med stilsikkert album og legendarisk producer i ryggen.

Hendes stil er sikker og differentierer sig fra kollegaerne og Nashville-lyden bobler som et underliggende lag i musikken på de første fire album, den amerikanske sangerinde har sendt på gaden.

Nu er hendes femte album ude og contry-stemplet, der tilfaldt hende sammen med debutalbummet, er bragt frem i lyset og manifiseret på, hvad hun selv kalder hendes ”Nashville record”.

“Meet me At The River” hedder Landes seneste album, som hun har samarbejdet med contry musikkens Hall of Fame-medlem Fred Foster om.

Mødet mellem den dengang 86-årige producer bag ”Oh, Pretty Woman” Roy Orbinson, Dolly Parton og Kris Kristofferson og Landes slog gnister, og efter et fire timer langt besøg i hans Nashville-hjem, opstod sød musik – bogstaveligt talt.

Sangerinden, der oprindeligt er fra Louisville, har dyrket sin musikalske karriere i New York, hvor hun blandt andet har arbejdet sammen med Sufjan Stevens, Justin Townes Earle, og Norah Jones. Ønsket om at producere et Nashville-album og samarbejdet med Fred Foster har ført hende til contryens hjemby, Nashville, og gjort hende til en integreret del af musikmiljøet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.