David Stromberg & Hamburger Bläserquintett

Der venter en helt særlig aften i Intimsalen, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening i oktober kan præsentere cellist David Stromberg og Hamburger Bläserquintett.
mh_davidstromberg_1920x870.jpg
04. oktober 2020 kl. 19:30
DKK. 225,- inkl. billetgebyr Koncerten er siddende Varighed: Ca. 2x50 minutter

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

At omarrangere symfonisk musik for kammerensemble eller to- og firehændigt klaver er en yndet sport, som kaster nyt lys over symfoniske værker og fremhæver træk, der giver en unik og uventet lytteoplevelse.

Den tyske cellist David Stromberg har vakt opmærksomhed med sit program ’Transition’, hvor kendte cellokoncerter omarrangeres for solocello med blæserkvintet. Stromberg samarbejder med soloblæserne fra kammerorkesteret Hamburger Camerata om projektet, som har turneret over hele Tyskland.

Das Hamburger Bläserquintett indgår i Hamburger Camerata og har fungeret som fast ensemble siden debuten i 2015. Blæserkvintetten blev grundlagt i 1986 og har foruden hyppige optrædener i det omkringliggende Europa spillet ved kendte musikfestivaler i Schleswig-Holstein og Mecklenburg-Vorpommern.

Program

W.A. Mozart: Ouverture til Tryllefløjten
Camille Saint-Saëns: Romance, opus 36
Gabriel Fauré: Aprés un rêve
A.K. Glasunov: Chant du ménestrel
Astor Piazzolla: Libertango
Ludwig van Beethoven: Blæserkvintet I Es dur, opus 103
Pjotr Ilitj Tjajkovskij: Rokokovariationer, opus 33

Medvirkende

David Stromberg, cello
Hamburger Bläserquintett

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40 % rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med David Stromberg & Hamburger Bläserquintett.

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.