ComKean og Den Mandige Elg

ComKean og Den Mandige Elg er to populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter! Nu får du chancen for at opleve dem på helt tæt hold, når de optræder live i Musikkens Hus.
comkean_1920x870.jpg (1)
12. september 2020 kl. 17:00
Dkk. 325,- inkl. gebyr Varighed: Ca. 90 minutter Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten.

Vigtig information

For at holde ekstra god afstand er showet med ComKean og Den Mandige Elg blevet opdelt i to, og alle gæster er blevet omplaceret i salen.

Alle billethavere har fået direkte besked på mail eller telefon og vil modtage nye billetter fra Ticketmaster - enten til kl. 17.00 eller 20.00.

Vi beklager de gener, som ændringerne måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Tusind tak for din forståelse.

Om showet

Så sker det! Efter en bragende succes med deres debutshow 'Comkean med Elg På', som over 4.000 glade fans og forældre rundt omkring i landet var inde at se, indtager to af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger endnu en gang de skrå brædder med deres show Elgens Revanche. 

Showet bygger på et gennemgående og meget centralt problem for de to YouTubere, nemlig hvornår noget tæller, og hvornår det bestemt ikke tæller! Showet er en oplagt mulighed for at tage forældre, børn, bedsteforældre eller kæleguldfisk i hånden og tage ind at dele en hylende morsom oplevelse med masser af sjov og ballade.

Arrangør: Cdl Entertainment

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.