Burhan G – Det store juleshow

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes. I år er der for alvor lagt i kakkelovnen til en ny familietradition, når vi gentager succesen i Musikkens Hus.
burhan_1920x870.jpg
13. december 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 450,- (2) 420,- (3) 390,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter

Aflyst grundet myndighedernes skærpede retningslinjer

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at Det Store Juleshow med Burhan G desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes skærpede retningslinjer.

Alle billethavere er kontaktet direkte på mail med information om refundering. 

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Tusind tak for det og på gensyn.

Om koncerten

Burhan G inviterer til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. I mere end ti år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows - og Det Store Juleshow 2020 bliver ingen undtagelse. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen: 

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

Burhan G lader julefreden sænke sig med sange fra sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister. I dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester kan du også glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’. 

Glæd dig til en mindeværdig aften i Aalborg, hvor en ny familietradition tager form.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.