Brahms & Sjostakovitj

Ro & Revolution
aso_mh_1920x870px_5.jpg
17. september 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind

VIGTIG INFORMATION

For at holde ekstra god afstand er mange gæster blevet omplaceret i salen. Disse vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via mail fra Ticketmaster.

For at reducere antallet af gæster har vi samtidig været nødt til at annullere de senest købte billetter til koncerten. Disse gæster er sat på venteliste og vil blive tilbudt nye billetter, såfremt der bliver ledige pladser i salen.

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail, og vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Brahms’ velkendte og elskede violinkoncert blev komponeret til den store violinvirtuos Joseph Joachim, som Brahms siden sine ungdomsår havde haft et tæt kunstnerisk slægtskab med. Ved denne koncert er violin­koncerten lagt i hænderne på den unge og yderst talentfulde violinist Andrey Baranov, der blandt meget andet har markeret sig ved at vinde den berømte Queen Elisabeth Violin Competition i 2012.

I Sjostakovitjs storslåede og billedskabende symfoni nr. 12 tager komponisten os med på en rejse dybt ind i Den Russiske Revolution i 1917.

Program

Brahms: Violinkoncert 
Sjostakovitj: Symfoni nr. 12

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind

Medvirkende

Dirigent: Michael Sanderling
Solist: Andrey Baranov, violin
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.