Blekingegadebanden

Mød to nøglepersoner fra dansk kriminalhistories mest spektakulære sag
mh_blekingegadebanden_v2_1920x870px.jpg (1)
26. august 2020 kl. 19:00
Dkk. (1) 334,- (2) 284,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x50 minutter NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Foredraget er udsat til 25. november, og alle billethavere har fået direkte besked af Tikko, som er arrangør. Vi beklager de gener, som flytningen måtte medføre, og vi sætter pris på den enorme forståelse, som vi mødes af hos jer gæster. Tusind tak for det.

Tidligere kriminalinspektør Jørn Moss var en af lederne i politiets efterforskning mod Blekingegadebanden. Bo Weymann var en af de forbrydere, efterforskningen stillede skarpt på. Nu har du en sjælden mulighed for at komme helt tæt på Moss og Weymann og høre historien fra begge sider af den dramatiske sag.

Kriminalinspektøren og forbryderen

I 1989 strammede Jørn Moos nettet omkring Bo Weymann, der blev anholdt og siden dømt. Bo Weymann var en af nøglepersonerne i Blekingegadebanden, der stod bag en lang række illegale aktiviteter - dokumentfalsk, overvågning, bil- og våbentyveri samt en række voldsomme bankrøverier. Dengang lå det ikke i kortene, at Moss og Weymann skulle finde sammen igen i lange samtaler om deres fælles, men meget forskellige historie.

Virkelighedens dramatiske kriminalhistorie

Glæd dig til at få en unik indsigt i inderkredsen af Blekingegadebanden, de alvorlige forbrydelser og efterforskningen af den på det tidspunkt bedst organiserede kriminelle bande i Danmark. Jørn Moss og Bo Weymann tegner et indsigtsfuldt, tænksomt og spændende billede af sagen, der overgår enhver krimi.

Jørn Moss og Bo Weymann

I 2009 trådte Bo Weymann frem som den anonyme stemme, der var baggrund for Peter Øvig Knudsens dokumentariske fortælling om Blekingegadebanden. Før det var Moss og Weymann begyndt at tale sammen om de alvorlige begivenheder, ligesom også etiske og moralske

problemstillinger har været i centrum for de to mænds nu venskabelige forhold.

Grib en enestående mulighed for at høre to vidt forskellige sider af samme spændende og medrivende, men også afskyvækkende historie. 

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem. Det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. / Gavekort udstedt af Musikkens Hus kan kun anvendes til Musikkens Hus’ egne arrangementer.

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.