Beethoven & Tjajkovskij - Sæsonstart

Skæbne og afklaring
aso_mh_1920x870px_4.jpg
03. september 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard (begrænset kapacitet)

Information til aftenens gæster

For at holde ekstra god afstand er aftenens gæster blevet omplaceret i salen og har fået tilsendt nye billetter af Ticketmaster. Grundet fortsat gældende restriktioner er enkelte af de senest købte billetter desværre blevet annulleret.

Alle billethavere har fået direkte besked på mail eller telefon. Vi beklager de gener, som ændringerne måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Tusind tak for din forståelse.

Om koncerten 

Der er intensitet og drama fra første tone, når den nye sæson skydes i gang med Beethovens musik til Goethes skuespil Egmont. Vi fortsætter fejringen af Beethovens 250-års fødsel med en komplet opførelse af skuespilmusikken. Brudstykker af dramaet læses af skuespiller Jacob Moth-Poulsen og Inger Dam-Jensen synger Klärchens skønne sange. Efter pausen skal vi lytte til den fjerde symfoni af Tjajkovskij, der ofte betegnes som hans skæbnesymfoni. Symfonien er en rejse ind i Tjajkovskijs dybt personlige univers, hvor han tager livtag med de helt store følelser.

Program

Beethoven: Egmont – skuespilsmusik til Goethes tragedie 
Tjajkovskij: Symfoni nr. 4 

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Medvirkende

Dirigent: Hans Graf 
Solist: Inger Dam-Jensen, sopran 
Fortæller: Jacob Moth-Poulsen, Aalborg Teater 
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester 

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.