Beethoven & Mahler

Himmelrejsen
aso_mh_1920x870px_3.jpg
10. september 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind

Vigtig information

For at holde ekstra god afstand er mange gæster blevet omplaceret i salen. Disse vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via mail fra Ticketmaster.

For at reducere antallet af gæster har vi samtidig været nødt til at annullere de senest købte billetter til koncerten. Disse gæster er sat på venteliste og vil blive tilbudt nye billetter, såfremt der bliver ledige pladser i salen.

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail, og vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Den højeste lykke synes at stråle ud fra alle fire satser i Beethovens lyse ottende symfoni. Musikken er fyldt med energi og humor og vækker med sin klassiske form mindelser om Haydns symfoniske univers.

Mahlers fjerde symfoni er den mest klassiske af alle hans symfonier og har, ligesom Beethovens ottende symfoni, et slægtskab med Haydns symfonier. Den fjerde symfoni er rejsen fra det simple, jordiske liv i første sats over døde­dansen i anden sats, videre til den paradisiske idyl i tredje sats, kulminerende med himme­rigsvisionen i finalesatsen, hvor sopran Denise Beck synger om Das himmlische Leben.

Program

Beethoven: Symfoni nr. 8 
Mahler: Symfoni nr. 4

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind 

Medvirkende

Dirigent: Michael Schønwandt
Solist: Denise Beck, sopran
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester 

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.