Aura Dione

Aura Dione bød 2019 velkommen med udgivelsen af en ny single, som deler navn med en af slut-90’ernes største kvindelige musikikoner, ”Shania Twain”. Nu vender hun tilbage til Musikkens Hus, hvor publikum kan se frem til at høre en række helt nye sange, der fortæller personlige historier, som på en gang er ekstremt sårbare og utrolig stærke.
mh_1920x870px.png (3)
18. april 2020 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. billetgebyr Koncerten er stående

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser vi en række arrangementer i Musikkens Hus. Det gælder også Aura Dione, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

 

Om koncerten

Inspireret af countrymusikkens rødder er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, når man kommer igennem en ulykkelig forelskelse.

Sangens puls pumper derudaf i takt med Auras personlige fortælling om at komme videre fra et hjerteskærende break-up og finde sig selv igen - stærkere end nogensinde før. 

Ligesom Shania Twain leder Aura Dione efter en mand, der kan elske hendes sjæl og ikke bare ”holde hende varm om natten” og med ordene “You would think I’d go insane, but I’m recycling the pain” beviser Aura Dione, at hun genbruger sin smerte som benzin og kører fremad uden at se sig tilbage.

Aura Dione genoptager faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og den første, der ser dagens lys er den sprudlende selvstændighedserklæring ”Shania Twain”.
En hyldest til kvinden, der bar leopard, og et moderne anthem om at leve i nuet, give slip på fortiden og stædigt blive ved med at elske med et åbent hjerte.

Den nye single ”Shania Twain” er det første kapitel i en musikalsk fortælling, som Aura vil dele med sine fans i 2019 og udkom den 5. april 2019.

“Min nye musik er det ærligste og kærligste jeg kan dele med verden.” – Aura Dione

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.