Annika Aakjær

Glæd dig til at opleve den humoristiske Aalborgpige med den store stemme, når Annika Aakjær vender tilbage til Musikkens Hus med helt nye sange og historier.
mh_annikaaakjaer_1920x870px.png (2)
26. september 2020 kl. 20:00
Dkk. 235,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

Annika Aakjær gjorde sig positivt bemærket i ’Toppen af Poppen 2018’, men hun har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af de vittige betragtninger fra sit liv.

Det oplevede danskerne ved Zulu Comedy Galla 2019, hvor Annika, med en anekdote og medfølgende sang om at have menstruation, tog alle med storm. For første gang nogensinde fik en optrædende stående applaus ved et Zulu Comedy Galla, og på TV 2 Zulus Facebook-side er klippet indtil videre blevet set over 3,4 millioner gange.

Når den værste vinter er forbi, fylder Annika Aakjær turbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger Musikkens Hus igen. Efter en mere indadvendt efterårsturné, er hun frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle, hun selv bedst kan lide. 

Så det bliver uden tvivl en forrygende koncert, når den rødhårede og humoristiske eksil-aalborgenser endnu en gang vender hjem til det nordjyske.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.