Anne-Sophie Mutter & DR SymfoniOrkestret

DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi markerer Beethoven-året med en særlig turné, hvor verdensstjernen Anne-Sophie Mutter er med som solist. Oplev Mutter på scenen i Musikkens Hus med Beethovens 2. Violinromance og den poetiske Tripelkoncert, hvor hun får selskab af to nære kolleger.
mh_anne-sophiemutter_1920x870px.png
16. maj 2020 kl. 15:00
Dkk. (1) 800,- (2) 700,- (3) 600,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x45 min. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Fyttes grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 flytter vi koncerten med Anne-Sophie Mutter.

Den nye dato i Musikkens Hus bliver 26. juni 2021, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om koncerten

Velkommen til DR SymfoniOrkestrets fejring af 250-året for Beethovens fødsel sammen med en håndfuld af den klassiske musikverdens helt store navne. På dirigentpodiet er orkestrets internationalt anerkendte chefdirigent Fabio Luisi, og i front er stjerneviolinisten Anne-Sophie Mutter.

På denne turné har Anne-Sophie Mutter inviteret to af sine yndlingsmusikere til at spille med: Cellisten Daniel Müller-Schott og pianisten Lauma Skride. Sammen danner de solisttrioen i Beethovens Tripelkoncert; et af komponistens lyseste værker, som viser en anden side af den ofte så kraftbetonede komponist.

Som koncertens sidste værk præsenterer chefdirigent Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret Brahms’ Symfoni nr. 4. Musik, der skylder Beethoven hele sin tankegang, og som på mest imponerende vis bærer hans fakkel videre.

Medvirkende

Fabio Luisi, dirigent
Anne-Sophie Mutter, violin
DR SymfoniOrkestret

Program

Ludwig van Beethoven: Romance for violin og orkester, nr. 2
Ludwig van Beethoven: Tripelkoncert, opus 58
Johannes Brahms: Symfoni nr. 4

Beethoven-Festival

I 2020 kunne den tyske komponist Ludwig Van Beethoven være fyldt 250 år. Det fejrer Musikkens Hus i Aalborg med en særlig Beethoven-festival, der byder på en kavalkade af komponistens største værker fremført af en håndfuld af den klassiske musikverdens helt store navne.

Festivalen indeholder tre smukke Beethoven-koncerter:

15/05 2020: Aalborg Symfoniorkesters sæsonafslutning
16/05 2020:DR SymfoiOrkestert og Anne-Sophie Mutter 
17/05 2020: Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Læs mere om festivalen her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.