Anette Prehn om hjernens spilleregler

Nu har du muligheden for at opleve Anette Prehn til et af hendes få offentlige foredrag, når hun gæster Musikkens Hus i Aalborg.
mh_anetteprehn_1920x870.png
31. august 2020 kl. 17:30
Dkk. (1) 339,- (2) 289,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 75 minutter Dørerne åbner kl. 16.30 NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Foredraget er blevet delt op

Tikko, som er arrangør på foredraget med Anette Prehn, har valgt at dele arrangementet op, så der bliver afholdt to separate foredrag. Dette muliggør, at vi kan opdele salen, så vi overholder de gældende Corona-retningslinjer.

Alle billethavere har modtaget en mail fra Tikko med nærmere information. 

Om foredraget

Oplever du også, at dit barn går i baglås og synes, at læringsrejsen er svær? Savner du inspiration til at styrke dit barns livsmod og indre ro?
Noget af det kærligste, du kan gøre overfor dit barn, er at forstå, hvad der foregår i barnets hjerne. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med kvinden bag bestseller-bogserien HJERNESMART, Anette Prehn.

Vores adfærd skaber ringe i vandet
Alt hvad vores børn gør i hverdagen, og ikke mindst hvad de ikke længere gør, har betydning for opvæksten. Vores ubevidste valg og vaner har konsekvenser for vores børn og unges forudsætninger for livsmestring, læring og indre ro. Derfor er det vigtigt at kunne spotte de usynlige ringe i vandet, som vores adfærd skaber. Og det starter med en forståelse af hjernens spilleregler. 

Foredraget er både relevant for forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Om Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Anette Prehns mission er "forskning til folket". Hun er kendt som en fantastisk formidler, der formår at gøre tungt stof øjenåbnende, brugbart og underholdende. 

Læs mere om Anette Prehns arbejde på www.hjernesmart.dk 

På aftenen har du mulighed for at købe Anette Prehns nyeste bog Afledte effekter til halv pris.

Vi glæder os til en inspirerende aften!

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.