Anders Lund Madsen

'Slut' alting af i Musikkens Hus i Aalborg i godt selskab med Anders Lund Madsen, når han turnerer hele Danmark rundt med sit første (og sidste?) liveshow nogensinde.
mh_anders_lund_madsen.jpg
01. februar 2020 kl. 20:00
Dkk. 320,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x45 minutter

Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt blive superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret", siger Anders Lund Madsen.

Showet hedder naturligt nok ’Slut’, og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. Og for det andet fordi ’Slut’ er mere og andet end et trist farvel.

’Slut’ er Anders Lund Madsens version af Den Helt Store M.U.S. Ikke for ham selv eller nogle andre specielle, men for os alle sammen. Og mere end dét endda. For ’Slut’ er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. ’Slut’ er en status på alting, mens stopuret tikker ned mod 0.

”Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt, og hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af", siger Anders Lund Madsen.

Der er stadig nogle måneder til at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en ende, man kan lægge hånden på og blive tryg og varm indeni. Det er ’Slut’, og det begynder snart.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.