Alex Vargas, Nicklas Sahl & Kwamie Liv

Vi har savnet vores gæster. Det er derfor med stor glæde, at vi nu igen slår dørene op til Musikkens Hus. Den 26. juni inviterer vi nemlig til et brag af en koncert, når tre af landets dygtigste unge musikere går på scenen i vores smukke Koncertsal.
vargassahlliv.jpg
26. juni 2020 kl. 20:30
Dkk. 480,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1 x 90 minutter Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Glæd dig til at opleve Alex Vargas, Nicklas Sahl og Kwamie Liv i en helt særlig intimkoncert.

Alex Vargas

Med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live! Han har tre gange tidligere tryllebundet publikum i Musikkens Hus, og til november kan du atter opleve ham solo i Koncertsalen. Du behøver dog kun vente til fredag d. 26. juni, før Vargas går på scenen med de unge stjerneskud Nicklas Sahl og Kwamie Liv til en edgy trippelkoncert.

Glæd dig til Vargas’ karismatiske udstråling, drengede glimt i øjet og ikke mindst den tryllebindende stemme, som de seneste år har imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere. Den danske sanger gik på kort tid fra at spille udsolgte koncerter på små københavnske spillesteder til at fylde Royal Arena og skovbunden på Smukfest med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul.

Nicklas Sahl

Med hitsingler som ’Planets’, ’New Eyes’ og ’Hero’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden debuten i 2018 er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. Nicklas Sahl har åbnet Bøgescenen på Smukfest, vores egen festival Musikkens Beat, og så fylder han ene mand hele Koncertsalen til november.

Guitaren har siden han var fire år været et bærende element for Nicklas Sahl, og han mestrer de seks strenge på lige linje med sit stemmebånd. Den unge kunstner har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning. Netop derfor har han modtaget store roser fra anmeldere. Efter sidste års optræden på SPOT Festival lød det for eksempel fra GAFFA: ”En ægte popstjerne med rockstjerneattitude.”

Kwamie Liv

I slutningen af 2018 udsendte Kwamie Liv sit længe ventede debutalbum ’Lovers That Come and Go’, og siden er det gået stærkt for den dansk-zambianske sangerinde. På kort tid har Kwamie Liv fået opbygget en solid fanbase på tværs af Europa, hvor hendes musik har været i rotation på fransk og engelsk radio, mens hun også hypes af både mode- og musikmedier på tværs af landegrænser.

I 2018 fik mange danskere øjnene op for Kwamie Liv, da hun fortolkede Kim Larsens ’Pianomand’ ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København. Men det er først efter Kwamie Livs medvirken i ’Toppen af Poppen’, at hendes betagende stemme og fascinerende væsen for alvor er nået helt ud i de danske stuer.

Vi havde senest fornøjelsen af den spirende sangerinde i februar måned, og nu gæster Kwamie Liv altså atter Musikkens Hus til et brag af en intimkoncert med Alex Vargas og Nicklas Sahl.

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer, men til denne eksklusive trippelkoncert bliver der et maksimum på 400 gæster. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Gå direkte til din plads i salen:
For at undgå at vi står for tæt i foyeren, vil vores dygtige eventpersonale møde dig ved hovedindgangen og hjælpe dig direkte til din plads i salen. Koncerten vil af samme årsag være uden pause.

Garderoben er lukket:
Da det er sommer, opfordrer vi til, at du kun medbringer en let jakke. Garderoben vil være lukket i forbindelse med koncerten. 

Begrænset adgang til toilet:
Der må højeste være 20 personer ved vores toiletområde ad gangen. Derfor vil der være begrænset adgang, men du kan selvfølgelig henvende dig til vores personale, hvis du har brug for at benytte et toilet.

Gratis vand:
Baren vil være lukket denne dag for at undgå kødannelse, men vi stiller en gratis vand på hvert sæde i salen.    

Op til koncerten vil koncertgæster modtage en infomail med de endelige retningslinjer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.