Alex Vargas

Med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live! Han har tre gange tidligere tryllebundet publikum i Musikkens Hus. Nu vender han tilbage til Aalborg i efteråret 2020.
mh_1920x870px.png (14)
14. november 2020 kl. 20:00
Dkk. 355,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Information til billethavere

For at holde ekstra god afstand er koncerten med Alex Vargas blevet opdelt i to, og alle gæster vil blive omplaceret i salen.

Billethavere vil få direkte besked på mail eller telefon samt modtage nye billetter i løbet af uge 43 - enten til koncerten kl. 17.00 eller 20.00.

Vi beklager de gener, som ændringerne måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse. 

Om koncerten

Den danske sanger og musiker Alex Vargas har haft et yderst produktivt 2019. Hans fokus har været på at udforske sit EGO på hele tre EP’er, som endte ud i to helt særlige forestillinger på Østre Gasværk. Nu annoncerer Alex en landsækkende efterårstour i 2020.

Med en yderst karismatisk udstråling, et drenget glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme, har Alex Vargas i løbet af de seneste år imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere. 

Den danske sanger gik på kort tid fra at spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder til at fylde skovbunden på Smukfest foran mere end 20.000 festivalgængere og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul.

Man kan ikke påstå, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet siden sit gennembrud og titlen som Årets Danske Solist ved Danish Music Awards i 2016. Den produktive musiker har både turneret i ind- og udland med sine indlevende liveshows.

Fokus i 2019 har været på at udforske EGO’et på udgivelserne af tre EP’er, nemlig ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmanic’. EGO-projektet kulminerede i to udsolgte forestillinger på Østre Gasværk den 15. december, hvor Alex Vargas kunne opleves i helt unikke rammer. Som om det ikke var nok, runder han 2019 af med en juleudgivelse, som er et cover af et af hans personlige favoritnumre fra et af hans favoritalbums, nemlig Joni Mitchells ’River’.

Nu kan du opleve den danske sanger på scenen i Musikkens Hus.

Information til nordjyske billethavere

Myndighederne har til og med 3. december lavet kommunale nedlukninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted, Vesthimmerland og Læsø.

Bor du i én af disse kommuner, og har du billetter til dette arrangement, tilbyder vi derfor at refundere dine billetter. Klik her for at læse mere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.