Alene Hjemme in Concert

For mange af os er det først rigtig jul, når filmen Alene Hjemme kører i flimmerkassen, og vi traditionen tro er blevet genforenet med den opfindsomme og modige dreng Kevin, der tager kampen op mod de uheldige indbrudstyve Harry og Marv. Nu kan du tage hele familien med i Musikkens Hus og opleve filmen på en anderledes og storslået måde. Her viser vi nemlig Alene Hjemme på et stort biograflærred, mens Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Ernst van Tiel fremfører filmens fantastiske musik af John Williams live fra scenen.
ha_mh_1920x870.jpg
03. december 2020 kl. 19:00
Dkk. (1) 505,- (2) 425,- (3) 390,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Information til billethavere

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid. 

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om filmkoncerten

”KEVIN!!!!” Vi husker alle historien om Familien McCallister, der tager på juleferie til Paris, og glemmer sønnen Kevin hjemme i Chicago.

I 2014 var Musikkens Hus de første i Europa til at vise den nostalgiske film med live symfoniorkester. Nu kan vi sammen endnu en gang læne os tilbage i Koncertsalens røde stole og lad os underholde til denne juleklassiker samtidig med, at vi fejrer, filmens 30-års jubilæum.   

Alene Hjemme ramte første gang biograferne i november 1990. Siden er historien med Macaulay Culkin i hovedrollen blevet én af de mest elskede julefilm med millioner af fans verden over.

Tag familien med til julehygge og masser af sjov og ballade med Kevin, de uduelige indbrudstyve og resten af familien McCallister. Der er garanti for julestemning og højt humør.

Medvirkende 

Dirigent: Ernst van Tiel
Aalborg Symfoniorkester

Filmen afspilles med engelsk tale og danske undertekster.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.