Farvel og Tjak!

Adam & Noah har scoret intet mindre end gennemsnitligt 5 stjerner på deres to første Danmarksturnéer. Nu slutter de af med et brag.
mh_adamognoah_1920x870px.jpg
14. marts 2020 kl. 19:00
Dkk. (1) 265,- (2) 245,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Tiltag mod coronavirus

Grundet situationen med Covid19 flyttes showet til lørdag 13. juni. 

Hvis du har billetter:

ICO Management & Touring, som er arrangør på arrangementet, vil hurtigst muligt kontakte alle billethavere. Vi anmoder i den forbindelse om tålmodighed.

Om showet

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)”

5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.

De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer. 

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang!

ICO Management & Touring er arrangør på arrangementet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.