Musikkens Beat

Til april åbner vi endnu en gang dørene til Musikkens Beat. Kvalitet er et gennemgående tema for festivalen, og der er kælet for både lyd, mad og stemning, så du får den bedste, reneste og festligste musikoplevelse.
mh_musikkens_beat.png (1)
25. april 2020 kl. 17:00
Dagsbillet: 295,- Partout: 475,- Studerende: 20% rabat (ved fremvisning af studiekort i Musikkens Hus' billetkontor)

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser vi en række arrangementer i Musikkens Hus. Det gælder også Musikkes Beat, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om Musikkens Beat

Ved Musikkens Beat 2020 vil du opleve Musikkens Hus på en helt ny måde. Du kan se frem til mere end 20 koncerter og frit bevæge dig mellem scenerne, loungeområderne, de specialdesignede barmiljøer og den lækre food court, som Musikkens Spisehus står bag. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med.

En dagsbillet koster 295,- og giver dig fri adgang til samtlige koncerter på lørdagens program. 

Årets kunstnere

Musikkens Beat præsenterer dig for morgendagens stjerner og etablerede musikere i nye konstellationer. Vi offentliggør løbende nye navne, men allerede nu kan du glæde dig til HUGORM med Simon Kvamm, Go Go Berlin, Calby, Freja Kirk, Mags og mange flere på dag 2 af Musikkens Beat.

Vil du også opleve navne som Steen Jørgensen, Barselona og Ganger, der er på programmet fredag? Så vælg en partoutbillet til hele festivalen.

Læs mere, og book billetter på: www.musikkensbeat.dk

Er du studerende, kan du fremvise dit studiekort i Musikkens Hus' billetkontor og få 20 % rabat på din billet.

Musikkens _Beat _lørdag _25_april

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.