Yoga for alle

Musikkens Hus og YogaHuset Aalborg inviterer endnu engang til yoga for alle på Musikkens Plads
yoga.jpg
14. september 2019 kl. 20:00
Gratis OBS: Medbring gerne egen yogamåtte

Forvent rent velvære i krop, sind og sjæl, når vi flytter ud i de skønne omgivelser ved fjorden på pladsen foran Musikkens Hus og inviterer alle til at deltage i en unik yogaoplevelse i form af yoga kombineret med livemusik.

I år er temaet, livet i havene, vand og biodiversitet. Emnet er inspireret af FN’s verdensmål og den skønne Limfjord som Musikkens Hus er placeret ved.

Vi inviterer derfor til en yogatime med afslappende weekendflow, hvor vi inspireret af livets tilblivelse i havet, vil bevæge os fra liggende til siddende, til stående. Fløjtenist Charlotte Norholt og cellist Jonathan Slaatto vil understøtte energien i de forskellige flows og spille klassiske værker. De vil både  spille sammen og solo, men også improvisere for at give den fulde oplevelse af øjeblikkets skønhed.

OBS: Medbring gerne egen yogamåtte. 
Der vil være mulighed for at låne yogamåtte (kun et begrænset antal).

INSTRUKTØREN 

Maj Ingemann-Molden er leder af YOGA HUSET Aalborg og har undervist i yoga siden 2007. Hun har en solid international erfaring fra sine syv år i Australien og to år i UK. Ud over sine ugentlige studioklasser, eneforløb og workshops landet rundt arrangerer Maj også retreats, har optrådt på diverse yogafestivaller og tilbyder certificeret uddannelse, efteruddannelse samt kortere kurser.

MUSIKKEN

Fløjtenisten Charlotte Norholt er en af de mest anerkendte, prisvindende fløjtenister herhjemme, både som orkester- og kammermusiker. Hun er til daglig ansat i det internationale Ensemble MidtVest, hvor hun spiller sammen med cellisten, Jonathan Slaatto. Jonathan har vundet et hav af priser for sit spil og har senest udgivet en til skyerne rost LP med rent improviserede værker. 

Charlotte er, udover sit virke som professionel musiker, også yogainstruktør og finder derfor stor glæde ved at lade de to verdener mødes.

'Yoga for alle' er en del af Aalborg bæredygtighedsfestival.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.