VoNo Vocals

Musikkens Hus får i december besøg af vokalensemblet VoNo Vocals. Glæd dig til et alsidigt repertoire med blandt andet korimprovisationer, koreografiske indslag og H.C. Andersens ’Den Lille Pige med Svovlstikkerne’.
mh_vono_vocals_jul.jpg
07. december 2019 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

VoNo Vocals blev dannet i Stockholm tilbage i 1999 af den danske kordirigent Lone Larsen, som stadig er dets leder. Vokalensemblet består af 12 professionelle korsangere, der agerer som solister og sammen i et alsidigt repertoire, som strækker sig fra renæssancens a capella-tradition, over folke- og populærmusikalske udtryk, til ny eksperimenterende musik med indslag af improvisation, koreografi og scenisk optræden.

Koret turnerer over hele verden og har vundet flere konkurrencer, ligesom det i 2008 blev udpeget som årets kor af det svenske Rikskonserter. 

Aftenens forestilling bærer titlen ’Flickan med svavelstickorna – PASSIONEN’ og bygger på det Pullitzerprisvindende værk ’The Little Match Girl Passion’ af David Lang, suppleret med uddrag af Uģis Prauliņš ’The Way Children Sleep’ og nyskrevet musik af den svenske komponist Martin Åsander. 

Formen på forestillingen er som en traditionel Bach-passion, hvor evangelieteksten er erstattet af H.C. Andersens historie, og i stedet for de kommenterende arier og koraler indføjes aktuelle tekster sat i musik af Martin Åsander samt korimprovisationer og koreografiske indslag.

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub, hvor du får 40% rabat på seks inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Klubpris: 780,- inkl. gebyr (rabat: 520,-)

Læs mere her. 

Køb dit medlemskab her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy


Koncerten er muliggjort af:

Det Obelske Familiefond

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.