Vi Sidder Bare Her

Vi Sidder Bare Her lød måske for nogen som et uforpligtende sideprojekt for Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig, men fire albums og 10 år efter debuten er de her heldigvis endnu, og i foråret 2019 udkommer deres 5. album.
mh_vi-sidder-bare-her_1920x870px.jpg
03. maj 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Jørgen Leth har efterhånden rundet de 80 år, men er still going strong. Han er stadigvæk en vedkommende og fantastisk fortæller, og på det nye album bliver vi endnu engang ført ind i hans små eller store dramatiske begivenheder og betragtninger om livets vigtige ting, som for eksempel hvorfor han hader buffet, hvorfor han elsker bogen eller den tilstand, man er i, lige inden man falder i søvn.

Processen omkring albummet er stadig, at Jørgen Leth interviewes af Frithjof Toksvig og Mikael Simpson, herefter redigeres samtalen til den endelige tekst og slutteligt i processen lægges musik, lyd og klangflader på.

Men det er også et meget lystpræget projekt - forstået på den måde, at der kommer et album, når de ikke kan lade være.

Frithjof Toksvig siger:

”Efter at have holdt en længere koncertpause, spillede vi et par koncerter i sommers på Christianshavns Bådudlejning, der tror jeg at vi alle tre tænkte - det her, det må ikke stoppe, for stemningen var lige så varm som vejret. Så der aftalte vi at gå i gang med det nye album ”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.