Trio con Brio Copenhagen

Musikkens Hus glæder sig til at byde Trio con Brio Copenhagen velkommen til en aften med et flot program, hvor vi bl.a. kan se frem til at høre Beethovens berømte ”Ærkehertug”. Det bliver en koncert, hvor smukke toner fra violin, cello og klaver vil smelte sammen.
mh_trioconbrio_1920x870px.png
25. september 2019 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr

Trio con Brio Copenhagen fejrer i 2019 deres 20-års jubilæum, en imponerende bedrift i sig selv, men også 20 år hvor formkurven har været stabil og tårnhøj! F.eks skrev The Washington Post efter en koncert i Kennedy Center. ”De strålende beretninger er sande. Trio con Brio Copenhagen har tydeligvis et tårnhøjt niveau på dagens musikscene”, mens The Gramophone simpelthen slår fast: ”En af de bedste opførelser af kammermusik, jeg har oplevet.” 

For at slå hovedet på sømmet har Trio con Brio Copenhagen i 2018 taget hul på en af de helt store bedrifter, idet de indspiller alle Beethovens klavertrioer. De første to cd’er er allerede udkommet og har fået fremragende anmeldelser verden over. Ved koncerten i Musikkens Hus skal vi naturligvis have en smagsprøve. Det bliver den berømte ”Ærkehertug”.

De tre musikere startede 2019 med et travlt koncertprogram, der bragte dem fra Danmark til Tyskland og hele vejen til USA. Vi ser frem til at kunne byde dem velkommen i Aalborg til september, hvor publikum kan se frem til at opleve trioens exceptionelle klang. En klang, der nyder godt af de fine instrumenter, de spiller på: Soo-Jin spiller på en Guarneri violin, Soo-Kyung på en Grancino cello og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway artist.

Medvirkende

Jens Elvekjær, klaver
Soo-Jin Hong, violin
Soo-Kyung Hong, cello

Program

Bent Sørensen: Phantasmagoria
Bedřich Smetana: Piano trio i g mol opus 15
Ludwig van Beethoven: Piano trio i B dur, opus 97: ”Ærkehertug trioen”

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub, hvor du får 40% rabat på seks inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Klubpris: 780,- inkl. gebyr (rabat: 520,-)

Læs mere her. 

Køb dit medlemskab her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.