Torben Wiese

Humoristisk og motiverende foredrag med Torben Wiese.
mh_torben-wiese_1920x870px.jpg
24. januar 2019 kl. 19:00
DKK (1) 329,- (2) 279,- inkl. gebyr. NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Som en af landets mest benyttede, professionelle foredragsholdere har Torben Wiese gennem årene talt for over 300.000 ledere, medarbejdere og privatpersoner - og med sin motiverende, energiske, provokerende og humoristiske stil hjulpet mennesker, teams, afdelinger og virksomheder til at bryde vaner og nå deres mål.

Hjernen elsker vaner

Du får konkrete råd, inspiration og værktøjer til at ændre ting, bryde vaner og nå klassiske mål som eksempelvis at få bedre balance mellem arbejde og dit øvrige liv, få tid til det vigtige, blive sundere, kommunikere bedre og øge dit nærvær.
Alt sammen inspiration og input du både kan bruge privat og professionelt - hvis du kan nikke bare lidt genkendende til udsagn som:

Torben Wiese - vanebryder nr. 1

Torben er Skandinaviens Vanebryder nr. 1 og er fast at finde på listen over landets mest motiverende talere. Han har skrevet bestsellerne Bryd vanen og nå dine mål og Bøj fisken, mens den er frisk, er meget benyttet ledelsesrådgiver og coach og har desuden medvirket i en lang række TV- og radioprogrammer.  Han har hjulpet nogle af Danmark og Europas største virksomheder med at nå endnu højere mål.

Du går efter foredraget hjem som det Torben Wiese kalder Vanebryder og Fiskebøjer og får en mental vitaminindsprøjtning og fornyet energi. Og måske vigtigst: Modet til at gå efter mål, du ikke tidligere har troet var mulige for dig!

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.