The Blue Van

Genoplev magien, når de fire nordjyder fra The Blue Van går back to basics og gæster Musikkens Hus med en række af bandets mest kendte og elskede numre.
mh_the-blue-van_1920x870px.jpg
08. marts 2019 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr - Stående unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Da drengene fra The Blue Van sidste år lancerede datterprojektet The Van, lovede de, at det ikke var slutningen på deres oprindelige foretagende med The Blue Van, og nu er det tid til at ære det løfte. Du får nu mulighed for at opleve de fire nordjyders originale set-up, når The Blue Van genopstår i Musikkens Hus.

The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.

"Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan tage med over i The Blue Van-regi." udtaler Steffen Westmark.

I forbindelse med udgivelsen af The Van vinyl opdagede bandet en stor efterspørgsel på bandets gennembruds album, Man Up, og den efterspørgsel vil bandet gerne efterkomme.
Derfor genoptrykkes pladen i en 10-års jubilæums version hos Nordsø Records, som nok skal kæle lidt for detaljerne og samtidig annoncerer The Blue Van, at de er tilbage for fulde gardiner!

Genudgivelsen udkommer d. 25. oktober, præcist 10 år efter den første gang ramte gaden, og det fejrer bandet med en Danmarkstour i foråret 2019, hvor The Blue Van vender hjem til Nordjylland og Musikkens Hus.

Support

L. T. Valentin, som er kunstnernavnet Lasse Tarp går under, udsendte i forsommeren EP'en ”Tilstande i Øst og Vest”, som placerede ham på landkortet som solo-artist.
Lasse Tarp, oprindeligt fra Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere.
Om solo-projektet og det det lange tilløb:
”Jeg skrev nogle af disse sange helt tilbage i 2008, men har først fundet ind til essensens af disse numre nu. Jeg havde noget oprigtigt på sinde og det skulle ud i verden. I efteråret 2016 følte jeg mig klar, og hev to intense uger ud af kalenderen, hvor jeg isolerede mig i studiet med alle nødvendige instrumenterer omkring mig”.
Udgivelsen ”Tilstande i Øst og Vest”, samt det kommende materiale der forventes ude i første halvår af 2018, handler om personer og tanker over de sidste 10 år, hvor flugten til København og byens væsen, har været primær inspiration.
Sangene er indspillet i øvelokalet og har derfor fået en rå, autentisk og ærlig lyd,  hvor inspirationen er hentet i folk-rock musikken fra både 1960’erne og 1970’erne.
Nyt album er på vej i 2019!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.