Stjernekoncert

Kom med på en betagende, musikalsk rejse af ”ørehængere” fra Puccini, Strauss, Lehár, Gounod og Bizet
mh_stjernekoncert.jpg
10. august 2019 kl. 16:00
DKK 100,- inkl. billetgebyr Studerende: DKK 50,- inkl. billetgebyr Aalborgsalen, Folkekirkens Hus

Glæd dig til sublimt genhør med modtager af Aalborg Operapris 2014, sopranen Sofie Elkjær Jensen, når hun sammen med en af Englands dygtigste akkompagnatører James Sherlock giver koncert i Folkekirkens Hus´ smukke Aalborgsalen under dette års operafestival. Sammen tager de os med på en betagende, musikalsk rejse af ”ørehængere” fra Puccini, Strauss, Lehár, Gounod og Bizet.

Allerede under sit første år på Operaakademiet i København, fik Sofie Elkjær Jensen sin debut på Det Kongelige Teater, og siden har hun ikke set sig tilbage. Hun har optrådt med Den Jyske Opera, Operaen i Kiel, Copenhagen Opera Festival og landets symfoniorkestre og blev i 2016 ansat i Det Kongelige Teaters solistensemble.

Elkjær Jensen har modtaget Else Brems Rejselegat og medvirket i forestillingen ”Powder her Face”, som vandt en Reumert for Bedste Opera i 2016.

Medvirkende:

Sofie Elkjær Jensen, sopran
James Sherlock, pianist

Sted:

Aalborgsalen, Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.