Steen Jørgensen

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, og i 2013 udgav han sit solo-projekt ’Standards for Living…’ Glæd dig til at opleve Steen Jørgensen fremføre rendyrket musikalsk lækkerhed i Intimsalen med et akustisk setup.
mh_steenjoergensen_1920x870px.jpg
05. april 2019 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr - Siddende unummereret NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien, der nu vender tilbage til Musikkens Hus. Sort Sols Steen Jørgensen har ikke bare været en drivende kraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også fortæret store sangskrivere med stor appetit. 

Sammen med en stjernebesætning af musikere – herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper Winding – har Steen Jørgensen givet sine egne intense og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk på albummet ’Standards For Living…’. Et album, som Gaffa’s Jan Opstrup Poulsen kvitterede med 5 stjerner og overskriften: ”Som iskrystaller. Stærke og overrumplende fortolkninger fra dansk rockikon.”

Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Til april kan du opleve Steen Jørgensen og guitarist Rune Kjeldsen i Musikkens Hus i et rent akustisk set-up.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.