Sofie Linde

MOD TIl præsenterer hele Danmarks darling, Sofie Linde, i et hudløst ærligt og underholdende foredrag med udgangspunkt i hendes bog: Fårking Gravid- En fremmed flytter ind.
mh_1920x870px.png (14)
12. november 2019 kl. 19:00
Dkk. (1) 309,- (2) 279,-

Et humoristisk, underholdende og evigt aktuelt foredrag om at være gravid og hade det. Foredraget er baseret på Sofies bestseller af samme navn, der har solgt mere end 20.000 eksemplarer.

Målgruppen for foredraget er kvinder. Både de gravide, de kommende gravide og dem der har en eller flere graviditeter veloverstået – f.eks. mødre og mormødre, der ønsker at kunne tale med deres barn og barnebarn om, hvordan det rent faktisk er at være gravid i dag.

Dernæst er foredraget til alle de fagfolk, der arbejder med de gravide, dem der prøver at gøre andre gravide og selvfølgelig til fædrene og de nybagte forældrepar.

Sofies graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun langt hen ad vejen at være gravid. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om 9 hyggelige og lykkelige måneder genkendte hun aldrig. Tværtimod. Hun var træt. Mega træt. Og så var hun sulten. Så sulten at hun på én dag åd 7 spandauere plus alt det løse. 38 kilo tog hun på før hendes datter stak hovedet ud og blev den nye sherif i byen.

Foredraget er selvfølgelig også for dem, som elskede at være gravide.

Hjertevarme Sofie Linde har et stort talent indenfor formidling og går sin gang hos TV2.

Sofie har været vært på flere børneprogrammer, herunder Sommer summarum, og senest med eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show.

I 2016 debuterede Sofie på underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun straks blev hele Danmarks darling, og hvor Sofies personlighed er en bærende del af programmet. Hun er ærlig og hæmningsløs og blev desuden også kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards i 2016 samt 2018. Sofie er omfavnende, charmerende, humoristisk og klog.

MOD TIL

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere som har haft MODET til at forfølge og at realisere deres drøm.

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/

Bemærk:
Begrænset antal billetter. Billetterne er nummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.