Silas Bjerregaard

Frontmanden fra Turboweekend besøger i foråret Musikkens Hus med helt nyt materiale.
mh_silas-bjerregaard_1920x870px.jpg
11. maj 2019 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend, er Silas Bjerregaard klar til sin første solo-turné.

Silas Bjerregaard gjorde sig i sidste års Toppen af poppen bemærket med sine smukke og rørende fortolkninger af andre kunstneres numre.

Om turnéen

Silas Bjerregaard er nu klar til at stå på egne ben, men rødderne er ikke glemt, og publikum kan forvente musik af den samme høje kvalitet, der kendetegnede Turboweekend. Toppen af poppen har bragt ny inspiration med sig, og til spørgsmålet om, hvad man kan forvente af solo-turnéen, svarer han: ”Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen af poppen.”

Om Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderroste albums og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som ét af landets bedste livenavne, hvilket resulterede i en Danish Music Award som årets danske livenavn i 2011. Ud over dette har Turboweekend gjort sig bemærket ved at have fået en række af deres sange remixet af prominente DJ’s såsom hollandske Tiësto og engelske Joker.
Selvom at Silas Bjerregaard nu står på egne ben, er han ikke alene. Han siger: ”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.