Sigurds Danmarkshistorie

Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve Sigurd Barrett i et helt nyt format med scenografi og kostumer fra Det Kongelige Teater, og en medrivende forestilling, som både giver masser af stof til eftertanke, og som samtidig er underholdende, sjov, spændende og rørende.
mh_sigurds-danmarkshistorie_1920x870px.jpg
28. april 2019 kl. 16:00
DKK. 175,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

På baggrund af bestselleren ”Sigurds Danmarkshistorie”, som har solgt mere end 70.000 eksemplarer, er ”Sigurds Danmarkshistorie” nu blevet omskrevet til en stort anlagt teaterkoncert for hele familien med skuespillere, orkester og dansere. Projektet er sat i søen i samarbejde med Det Kongelige Teater.

Hovedpersonen Sofie hader historie, men hendes far er ved at bygge en tidsmaskine, og pludselig bliver hun tryllet tilbage i historien og får lov til at gennemleve hele vores forunderlige historie. Hun møder Grauballemanden, Egtvedpigen, Harald Blåtand, Christian den 4. og mange andre fra Danmarks historie, og forestillingen lægger op til en vigtig snak om, hvem vi er, og hvad vi kommer fra. Hvorfor er vores historie vigtig? Hvad vil det sige at være dansk? Og hvordan kan vi sammen bygge en smuk fremtid i en moderne verden?

Med sang, musik og fortælling appellerer forestillingen til både børn, forældre og bedsteforældre i alderen 5 til 100 år.

Forestillingen er instrueret af Louise Schouw og iscenesat af Rikke Juellund.

Om Sigurd Barrett

Sigurd Barrett er kendt for sin musikalitet og sine medrivende historier, der i den grad kommer ud over scenekanten. Sigurd Barrett har været aktiv på de danske scener i mere end 30 år og har derudover høstet stor succes med bestselleren ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” og tv-programmer som ”Sigurds Bjørnetime” og ”Sigurd & Big Bandet”.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.