Sensommerstemninger

Det bliver en smuk og æstetisk lytteoplevelse med fokus på visuel og musikalsk ro til eftertanke og refleksion, når kammerkoret Coro Misto giver koncert i Det Obelske Auditorium i Utzon Center ved Aalborg Operafestival.
mh_sensommerstemninger-kopi.jpg
09. august 2019 kl. 17:00
Dkk. 75,- inkl. gebyr Sted: Det Obelske Auditorium, Utzon Center Varighed: 1 time.

Koncerten bliver et møde mellem lyd, lys, ro og refleksion, når det anerkendte nordjyske kor ’Coro Misto’ indtager det smukke rum i Utzon Center ’Det Obelske Auditorium’. 

Publikum kan lade blikket vandre ud over den rolige fjord, opleve rummets akustik fremhæve nuancerne i de enkle kompositioner og give tankerne frit spil, når dirigent Søren Birch fører publikum gennem både kendt og nyt repertoire. Blandt andet opfører koret værker af Ralph Vaughan Williams, Eric Whitacre, Ola Gjeilo, Anton Bruckner og Sven-Erik Bäck.

Coro Misto er lokalt forankret med sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det klassiske musikliv i Aalborg. Det har flere udgivelser bag sig og er særligt rost for dets detaljerigdom samt enkelthed og renhed i klangen, der er gennemgående fra værk til værk.

Efter koncerten kan der nydes en Opera-menu på Utzon

Foto: Utzon Center / Visit Aalborg

MH_Utzon _logo

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.