Sankt Hans

Den magiske midsommerstemning med Ida Corr og Aalborg Symfoniorkester fylder Musikkens Hus, når vi traditionen tro fejrer Sankt Hans med en rigtig sommerkoncert
mh_idacorr_1920x870px.png
23. juni 2019 kl. 19:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition med bevægende musik i Koncertsalen og et stort sankthansbål på fjorden. 

Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Ida Corr, Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere under ledelse af Phillip Faber. 

Efter koncerten vil koret gå forrest til midsommerarrangementet på Musikkens Plads, hvor der er fri adgang for alle, taler, musik og gratis snobrød til de første 500.

Om Ida Corr

Som et lyn fra en klar himmel bragede Ida Corr ind i toppen af hitlisterne verden over med kæmpehittet “Let Me Think About It” sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden da har den Aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevisthed med hendes medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet lavede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ “Når Jeg Bliver Gammel”.

Om Phillip Faber

Phillip Faber (født 1984) er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han blev chefdirigent for DR Pigekoret i 2013 og har lige fra begyndelsen sat sit særlige præg på korets klang og udtryk. 

Phillip Faber har for nylig været gæstedirigent for DR Vokalensemblet, DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret og modtog i 2017 DR’s Sprogpris. Phillip har desuden været tv-aktuel som vært og dirigent i DR K’s ”Danmark synger julen ind” og ”Den klassiske Musikquiz, som fagdommer i DR 1’s ”Vidunderbørn” og senest som vært i DR K’s ”Live fra Højskolesangbogen”. 

Solister og konferencier offentliggøres løbende.

Sko/Torp på Musikkens Plads

Sko/Torp kan i 2019 fejre 30-års jubilæum. Den danske poprock-duo elsker stadig at spille sammen og markerer derfor milepælen med endnu en turné i det ganske land.

Sankthansaften triller tourbussen mod Musikkens Plads, hvor Søren Sko og Palle Torp vil forkæle os med både ny musik og gamle kendinge.

Program

Kl. 19.00-19.45: Sko/Torp spiller
Kl. 19.00-20.00: Ida Corr og Aalborg Symfoniorkester giver koncert i Koncertsalen
Kl. 20.25: Bålet tændes 
Kl. 20.40: Geo holder årets båltale
Kl. 20.50: Fællessang: Sammen synger vi Midsommervisen. Klarup Pigekor og Nordjyske Pigekor synger for akkompagneret af messingspillere fra Aalborg Symfoniorkester 
Kl. 21.00-21.45: Sko/Torp spiller

OBS: Tiderne er vejledende. Kom derfor i god tid. 

Koncerten er muliggjort af:

 

Spar Nord fonden logo

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.