Ritt Bjerregaard

Oplev et spændende foredrag, når Ritt Bjerregaard med udgangspunkt i sine erindringsbøger tegner et tankevækkende portræt af sig selv og Danmarks forvandling gennem det 20. århundrede.
mh_rittbjerregaard_1920x870px.png
11. september 2019 kl. 19:00
Dkk 200,- inkl. billetgebyr

Som en af Danmarks mest markante politiske profiler har Ritt Bjerregaard i en årrække inviteret os med bag kulisserne i dansk politik. Hun har levende fortalt om sin opvækst og politiske karriere og ikke mindst om sin generations enestående mulighed for at præge det danske samfund.

Første bind af Ritt Bjerregaards erindringer lagde grunden til et hovedværk i dansk erindringslitteratur, og til efteråret udkommer tredje erindringsbog, som dykker ned i kvindernes øgede politiske indflydelse og ikke mindst ombrydningen af de grænser og strukturer, der opstod efter 2. verdenskrig.

Derfor venter der med garanti et spændende foredrag, når Ritt i anledning af bogens udgivelse er tilbage i Aalborg med næste del af sin fortælling.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.