René Nielsen

Oplev et anderledes og inspirerende foredrag om at møde og håndtere forandringer.
mh_renenielsen_tikko_1920x870px.jpg
12. marts 2019 kl. 19:00
DKK (1) 279,- inkl. gebyr. NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Organisationsændringer, omstruktureringer, nye arbejdsgange og ny teknologi. Vi er alle sammen udsat for konstant forandring både i vores arbejde og i vores privatliv. Det kan være svært at se positivt på de mange ændringer i tilværelsen, men vi er under alle omstændigheder tvunget til at forholde os til dem.

Fra modstand til styrke

Rene Nielsen ved om nogen, hvad det vil sige at være forandringsparat og håndtere ekstreme ændringer i tilværelsen. I april 1991 mistede René begge sine ben i en tragisk togulykke. Efter at have levet et aktivt liv som bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau måtte René pludselig forholde sig til, at hans verden var radikalt anderledes. Frem for at blive bitter og indebrændt, formåede René gennem enorm viljestyrke og disciplin at vende den uretfærdige ulykke og smerten til en styrke i livet. Siden har René Nielsen inspireret mange tusinde medarbejdere og ledere til at håndtere store og små forandringer med succes og optimisme.

Succesfuld sportsmand og inspirator

I dag lever René Nielsen et helt almindeligt og aktivt liv, er lykkelig gift og far til tre børn. Siden ulykken har René desuden udvidet sit CV betragteligt med titlerne OL-guldvinder, Master i idræt og velfærd, mentaltræner, foredragsholder og ikke mindst forfatter til bogen “Halv mand - helt menneske”, som er solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Forandringsbegrebet i et nyt perspektiv

Du kan glæde dig til at høre en livsbekræftende og fascinerende historie, der sætter dagligdagens udfordringer, forandringer og små konflikter i perspektiv. Derudover vil du selv blive inspireret til, hvordan du og/eller din organisation forholder dig succesfuldt til forandringer og skaber endnu stærkere resultater.

René Nielsen holder kun meget få foredrag for offentlige publikummer, så grib chancen nu og tag kollegaer og chefen med til en foredragsoplevelse ud over det sædvanlige.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.