RAMA-festival 2019

Der er fest, og du er inviteret! 30+ koncerter, fordelt over 4 scener, inden for alle tænkelige rytmiske og elektroniske genrer. De studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium inviterer til RAMA Festival 2019:
mh-klassisksal_hd-2-kopi.jpg
30. marts 2019 kl. 12:00
Fri entré

Lørdag d. 30. marts fra kl. 12.00 til længe efter midnat i Musikkens Hus i Aalborg 

RAMA Festival er Det Jyske Musikkonservatoriums årlige festival, hvor vi viser noget af det bedste, konservatoriet kan byde på. Musikken præsenteres i en lang række mini-koncerter på ca. 40 min. hver, i et tæt pakket program. Der er gratis adgang til det hele, publikum kan komme og gå helt som de vil. 

Festivalen byder på en musikalsk diversitet, som du ikke får andre steder i Aalborg og Nordjylland. Her bliver publikum præsenteret for meget mere end den strømlinede musik, der bliver spiller i radioen. På festivalen er der intim Jazz, trippet Elektronica, hårdtslående Rock, nærværende Folk, storslået Pop og meget, meget mere!

Som noget nyt bliver festivalen 2019 formet og styret udelukkende af de studerende, der vil gøre alt for at RAMA Festival bliver en totaloplevelse. Fx inviteres publikum ud over koncerterne med til workshops i en række forskellige musikalske discipliner, fra body percussion og kor til elektronisk musik.

Se program og alle optrædende på: www.ramafestival.dk

Eller følg festivalen på Facebook: https://www.facebook.com/events/406558046786022/

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.